Správy z priemyslu

Čínsky hlas: Cena batérie raketovo stúpa!!! Zistite dôvod a minimalizujte zvýšenie ceny batérie

2021-03-14

Po sviatku 2021 CNY sú všetci výrobcovia batérií otrasení, že všetky materiály batérií sa zvýšili "Malý nárast za 2 dni, veľký nárast za 5 dní". Nehnevajte sa, že vaši dodávatelia požadujú zvýšenie cien. Zvýšenie cien materiálov na lítiové batérie dokonca aj v rakete. Väčšina kupujúcich batérie už mala dostať upozornenie na zvýšenie ceny. Ak ešte nie, malo by byť na ceste k vám.

Price increase

Prečo sa cena lítiovej batérie zvýšila v rakete?

Aké percento ceny lítiovej batérie je rozumné?

Ako môžete vyjednávať, aby ste minimalizovali zvýšenie ceny batérie?


1.Prečo zvýšenie ceny lítiovej batérie v rakete?


Do 3 mesiacov sa kobalt zvýšil o 80 %, NCM sa zvýšil o 70 %, medené materiály sa zvýšili o 40 %, cena PCB sa zvýšila nad 20 %, elektrolyt vzrástol o 20 %, dokonca aj obalový materiál papier vzrástol o 20 %. Nie je to Číňan blázon na trhu? Prečo sa cena batérie nezvýšila?

2. Aké percento ceny lítiovej batérie je rozumné?


Toto je najtypickejšia otázka na trhu. Nebojte sa, že cena takejto rakety vzrástla! Pozrime sa na zloženie materiálov, ako je uvedené nižšie:



3. Ako môžete vyjednávať, aby ste minimalizovali zvýšenie ceny batérie?

Pre všetkých profesionálnych kupujúcich batérií je najbolestivejšou vecou, ​​že dodávatelia batérií často zvyšujú cenu batérií, vďaka čomu ste frustrovaní zoči-voči šéfovi a dokonca prídete o prácu pre zvýšenie ceny produktu. Tu je niekoľko tipov, ktoré by ste sa mali naučiť! !!


Tip 1: Zamerajte sa na zásoby materiálov. Cena všetkých materiálov kolíše a nemôže sa neustále zvyšovať. Keď cena materiálov klesá, je čas rokovať s dodávateľom batérií o znížení ceny batérie. Podrobnosti získate pozrite si odkaz https://www.lme.com/Metals (webová stránka londýnskej burzy kovov). Prinajmenšom, ak váš dodávateľ batérií požiada o zvýšenie ceny, keď je cena materiálov stabilná, máte ten najlepší dôvod poraziť ich.


Tip 2: Pošlite svoj dopyt svojmu dodávateľovi záložnej batérie a porovnajte zvýšenie ceny! Vieme, že všetci ste šikovní kupujúci a ovládate tento trik!


Tip 3: Zadajte viac objednávok naraz a dohodnite sa s dodávateľom batérií na znížení ceny. Viete, že veľké objednávky sú vždy atraktívne pre predaj a šéfa. Nie je dôvod vás odmietnuť.


Celkovo vzaté, dúfam, že vám tento článok maximálne pomôže. Každopádne, za moju tvrdú prácu oceňujem, že môžete poslať môj článok na Linkedin a kontaktovať ma pre ďalšie otázky týkajúce sa batérie!




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy